De Dagen van de Vrijmetselarij, gecombineerd met de Open Monumentendagen, vinden altijd plaats in het tweede weekend van september. Dat is dit jaar dus op zaterdag 9 en zondag 10 september. Het thema is ‘Levend Erfgoed’, een thema dat goed past bij de vrijmetselarij. Want de broederschap is oud, maar springelevend. Tal van logegebouwen in Nederland openen de deuren om u te laten kennismaken met dat levende erfgoed. Stel uw vragen aan vrijmetselaren. Bewonder hun gebouwen. Neem een gratis magazine mee. En geniet van de gastvrijheid en schoonheid, die u er tegenkomt.

Wat gebeurt er achter de deuren van de vaak fraaie, historische logegebouwen? U ziet tijdens uw bezoek dat, ondanks de eeuwenoude traditie, de vrijmetselarij in Nederland een moderne vereniging is, een bron voor inspiratie.

De vrijmetselarij kent geen leerstellingen, stimuleert verdraagzaamheid en streeft naar onderlinge harmonie. Wij zoeken naar wat mensen verbindt en proberen weg te nemen wat verdeelt. Kom en neem gerust iemand mee.

Aangezien Loge Herrezen Land geen eigen gebouw heeft nodigen we u van harte uit in de diverse loge gebouwen in Nederland.

Mocht u niet in staat zijn om te komen in september, vraag dan om een uitnodiging voor de lezingen die er regelmatig zijn in onze loges. Een lijst met open avonden staat op deze site https://www.vrijmetselarij.nl/Open-dagen-avonden, net als op Facebook: https://www.facebook.com/Grootoosten/events/